| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
trikepilot Site Admin

Csatlakozott: 2005.12.28. Szerda 12:57 Hozzászólások: 400 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Máj. 15, 2008 2:06 pm Hozzászólás témája: Kereső |
|
|
Kísérleti üzem:
Beépítettem egy kereső ablakot a fórum-ablak felső részébe. Használjátok egészséggel ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kopi haladó fórumozó

Csatlakozott: 2007.10.11. Csütörtök 21:17 Hozzászólások: 97 Tartózkodási hely: Dunavecse
|
Elküldve: Pént. Máj. 02, 2008 1:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Egyébként jár valaki versenyekre? Kecskéden Július 13-15 Nemzeti Bajnokság. Remélem valaki lesz ott a fórumozók közül is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kopi haladó fórumozó

Csatlakozott: 2007.10.11. Csütörtök 21:17 Hozzászólások: 97 Tartózkodási hely: Dunavecse
|
Elküldve: Pént. Máj. 02, 2008 1:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jártam már a kanizsai állomáson ... azaz reptéren
Valalamikor 2004-ben Mura Kupán. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
flyglider.94 haladó fórumozó

Csatlakozott: 2008.01.02. Szerda 13:52 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Szer. Ápr. 30, 2008 3:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kezdünk beindulni.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2008.01.02. Szerda 13:52 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Szer. Ápr. 23, 2008 11:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Egyetértek! Gyere Kanizsára. itt mindig van valami. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kopi haladó fórumozó

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 22, 2008 9:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem kell siránkozni. Én örülök hogy most találtam pár új hozzászólást. Reklámozni és is fogom majd. Idén tervezem több versenyre is elmenni. Elvégre ilyen hely a legalkalmasabb a hirdetés.
Majd ha elkészül az új weboldalunk ott is meg fog jelenni valamilyen szinten!
http://www.ulhdv.hu/
Csak egy kicsit olyan mint a luca széke.
Itt szeretném megköszönni a kicsinke kis UL társadalom nevében trikepilot nicknevű barátunknak, hogy létrehozta és életben tartja ezt a weblapot és fórumot!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 22, 2008 12:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ez így igaz. egy Adminnak sem könnyű. A tagoknak kellene többet tenni.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
trikepilot Site Admin

Csatlakozott: 2005.12.28. Szerda 12:57 Hozzászólások: 400 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 21, 2008 5:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Igen én is szomrúan látom, hogy porosodik, de mostanság nincs időm porolgatni. Abba meg már korábban belefáradtam, hogy térden állva könyörögjek mindenkinek, hogy aktiválja magát ... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Ápr. 21, 2008 2:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
porosodik a fórum. Van aki egy éve nem írt, van aki csak 1 hozzászólást írt.... Tavasz van, már csak repül mindenki.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Márc. 19, 2008 4:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát akkor úgy tűnik, hogy nincs nagy érdeklődés itt M.o.-n a motoros sárkányrepülés iránt. Sajnos. Majd igyekszem én is terjeszteni a fórum jóhírét, hátha többen regisztrálnak majd.
Témák: pl.:repülőklubok, média, versenyek/rendezvények, off-topic (kötetlen beszélgetés), ..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
trikepilot Site Admin

|
Elküldve: Kedd. Márc. 18, 2008 11:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Induláskor igyekeztem "megreklámozni" a fórumot és a trikepilot.net oldalt. Még fotópályázatot is indítottam, a kiosztott díjakat saját zsebből álltam. A Madártoll-ban is meghírdettem, szintén saját zsebből.
Néhány trike-os kollega (külföldiek is) az oldalára belinkelte a trikepilot.net-et.
Végeztem néminemű kereső-optimalizálást is, aminek köszönhetően elvileg a találati listák elején hozza ki a lapot, ha rákeresel pl. a "motoros sárkáynrepülés" címszóra a gugliban.
Nagyjából ennyire futotta az energiámból és az időmből. Terveztem még a fotópályázat mintájára videópályázatot is, de arra már nemigan maradt időm.
Gondolod, hogy kevés a témakör?
Van olyan gondolat amit megosztanál, de nincsen megfelelő helye?
Próbálom motoros-sárkányos dolgokra szorítani a topikokat, mert elvégre erről szól az oldal. Egyéb repülős vagy nem repülős fórum topikkal amúgy is tele van már a világháló ... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Márc. 15, 2008 1:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
+ A moderátorok nyithatnának több témát.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Márc. 15, 2008 1:52 pm Hozzászólás témája: Fórum. |
|
|
Üdv trikepilot!
Szerintem nagyon jó a fórumod. Itt mindenki tud regisztrálni akit érdekel a sárkányrepülés motoros változata. (Meg az is akit nem..) Csak az a baj, hogy vagy kevés embert érdekel, vagy kevesen tudnak a fórumról, vagy nincs netjük. Ezen kellene segíteni valahogyan. Népszerűsíteni a fórumot vagy több hozzászólást írni... Tény, hogy ami itt van az mind nagyon hasznos, érdekes és jó. De úgy vélem több embernek kellene látnia a fórumot.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|