Egyedi keresés

Tartalomjegyzék www.trikepilot.net
Amit már mindíg is tudni akartál a motoros sárkányrepülésről, csak nem merted megkérdezni ...

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Fórum.

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Ötletek / javaslatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
trikepilot
Site Admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 15, 2008 2:06 pm    Hozzászólás témája: Kereső Hozzászólás az előzmény idézésével

Kísérleti üzem:
Beépítettem egy kereső ablakot a fórum-ablak felső részébe. Használjátok egészséggel !
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kopi
haladó fórumozó
haladó fórumozó

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 02, 2008 1:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyébként jár valaki versenyekre? Kecskéden Július 13-15 Nemzeti Bajnokság. Remélem valaki lesz ott a fórumozók közül is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Kopi
haladó fórumozó
haladó fórumozó

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 02, 2008 1:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jártam már a kanizsai állomáson ... azaz reptéren Smile
Valalamikor 2004-ben Mura Kupán.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
flyglider.94
haladó fórumozó
haladó fórumozó

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 30, 2008 3:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kezdünk beindulni. Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
flyglider.94
haladó fórumozó
haladó fórumozó

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 23, 2008 11:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyetértek! Gyere Kanizsára. itt mindig van valami.
Vissza az elejére
Kopi
haladó fórumozó
haladó fórumozó

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 22, 2008 9:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kell siránkozni. Én örülök hogy most találtam pár új hozzászólást. Reklámozni és is fogom majd. Idén tervezem több versenyre is elmenni. Elvégre ilyen hely a legalkalmasabb a hirdetés. Very Happy
Majd ha elkészül az új weboldalunk ott is meg fog jelenni valamilyen szinten!
http://www.ulhdv.hu/
Csak egy kicsit olyan mint a luca széke.

Itt szeretném megköszönni a kicsinke kis UL társadalom nevében trikepilot nicknevű barátunknak, hogy létrehozta és életben tartja ezt a weblapot és fórumot!
Vissza az elejére
flyglider.94
haladó fórumozó
haladó fórumozó

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 22, 2008 12:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez így igaz. egy Adminnak sem könnyű. A tagoknak kellene többet tenni. Sad
Vissza az elejére
trikepilot
Site Admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 21, 2008 5:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen én is szomrúan látom, hogy porosodik, de mostanság nincs időm porolgatni. Abba meg már korábban belefáradtam, hogy térden állva könyörögjek mindenkinek, hogy aktiválja magát ...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
flyglider.94
haladó fórumozó
haladó fórumozó

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 21, 2008 2:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sad porosodik a fórum. Van aki egy éve nem írt, van aki csak 1 hozzászólást írt.... Tavasz van, már csak repül mindenki. Confused
Vissza az elejére
flyglider.94
haladó fórumozó
haladó fórumozó

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 19, 2008 4:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Crying or Very sad Hát akkor úgy tűnik, hogy nincs nagy érdeklődés itt M.o.-n a motoros sárkányrepülés iránt. Sajnos. Majd igyekszem én is terjeszteni a fórum jóhírét, hátha többen regisztrálnak majd. Wink
Témák: pl.:repülőklubok, média, versenyek/rendezvények, off-topic (kötetlen beszélgetés), .....
Vissza az elejére
trikepilot
Site Admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 18, 2008 11:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Induláskor igyekeztem "megreklámozni" a fórumot és a trikepilot.net oldalt. Még fotópályázatot is indítottam, a kiosztott díjakat saját zsebből álltam. A Madártoll-ban is meghírdettem, szintén saját zsebből.

Néhány trike-os kollega (külföldiek is) az oldalára belinkelte a trikepilot.net-et.

Végeztem néminemű kereső-optimalizálást is, aminek köszönhetően elvileg a találati listák elején hozza ki a lapot, ha rákeresel pl. a "motoros sárkáynrepülés" címszóra a gugliban.

Nagyjából ennyire futotta az energiámból és az időmből. Terveztem még a fotópályázat mintájára videópályázatot is, de arra már nemigan maradt időm.

Gondolod, hogy kevés a témakör?
Van olyan gondolat amit megosztanál, de nincsen megfelelő helye?
Próbálom motoros-sárkányos dolgokra szorítani a topikokat, mert elvégre erről szól az oldal. Egyéb repülős vagy nem repülős fórum topikkal amúgy is tele van már a világháló ...
Vissza az elejére
flyglider.94
haladó fórumozó
haladó fórumozó

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 15, 2008 1:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

+ A moderátorok nyithatnának több témát. Surprised
Vissza az elejére
flyglider.94
haladó fórumozó
haladó fórumozó

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 15, 2008 1:52 pm    Hozzászólás témája: Fórum. Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv trikepilot!

Szerintem nagyon jó a fórumod. Itt mindenki tud regisztrálni akit érdekel a sárkányrepülés motoros változata. (Meg az is akit nem..) Csak az a baj, hogy vagy kevés embert érdekel, vagy kevesen tudnak a fórumról, vagy nincs netjük. Wink Ezen kellene segíteni valahogyan. Népszerűsíteni a fórumot vagy több hozzászólást írni... Tény, hogy ami itt van az mind nagyon hasznos, érdekes és jó. De úgy vélem több embernek kellene látnia a fórumot.

Surprised
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Ötletek / javaslatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Trikepilot