|
www.trikepilot.net Amit már mindíg is tudni akartál a motoros sárkányrepülésről, csak nem merted megkérdezni ...
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
trikepilot Site Admin

Csatlakozott: 2005.12.28. Szerda 12:57 Hozzászólások: 400 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Szept. 07, 2008 11:01 am Hozzászólás témája: Re: Itt egy újabb |
|
|
Jót mosolyogtam a végén, amikor azt mondja, "safe landing".
Ha úgy vesszük, hogy minden landolás sikeres, amibe nem halunk bele, akkor valóban "safe" volt a vészleszállása. De a gépet tuti megtörte.
Amúgy a felvételt nézve, nagyon nem esett volna jól, ilyen táj felett repülni ...
| Joe írta: | Bár a magasfeszültségű vezetéket elkerülte, azért közel volt nagyon, érdemes megnézni, van kommentár is alatta.
Amit mindig is figyelembe kellene venni: "amikor leállt a motor, sokkot kaptam" ez az aminek nem szabad előfordulni, mindig fel kell készülni rá, hogy leállhat a motor...
http://www.youtube.com/watch?v=3SL-CML9xcA&feature=related |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Joe VIP fórumozó

Csatlakozott: 2006.10.25. Szerda 15:24 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Szept. 06, 2008 3:31 pm Hozzászólás témája: Itt egy újabb |
|
|
Bár a magasfeszültségű vezetéket elkerülte, azért közel volt nagyon, érdemes megnézni, van kommentár is alatta.
Amit mindig is figyelembe kellene venni: "amikor leállt a motor, sokkot kaptam" ez az aminek nem szabad előfordulni, mindig fel kell készülni rá, hogy leállhat a motor...
http://www.youtube.com/watch?v=3SL-CML9xcA&feature=related
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
trikepilot Site Admin

Csatlakozott: 2005.12.28. Szerda 12:57 Hozzászólások: 400 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Kedd. Márc. 20, 2007 7:43 pm Hozzászólás témája: Magasfeszültségű vezeték |
|
|
Igaz, nem motoros a sárkány, de a videó tanulságos !
VIDEO
| Description: |
|
| Filesize: |
15.65 KB |
| Viewed: |
2084 Time(s) |

|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban. You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
Trikepilot
|