|
www.trikepilot.net Amit már mindíg is tudni akartál a motoros sárkányrepülésről, csak nem merted megkérdezni ...
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
trikepilot Site Admin

Csatlakozott: 2005.12.28. Szerda 12:57 Hozzászólások: 400 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Jan. 20, 2007 8:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
A minap valahogyan mégis bekerült egy reklámszöveg az egyik kép megjegyzés rovatába, még nem tudom, hogyan. ?ár kitöröltem.
Kérek mindenkit, hogy ha ilyet tapasztal, jelentse nekem, hogy minél előbb törölhessem!
Ennek a legegyszerűbb módja, ha a megjegyzés melletti kis szövegbuborékra kattinitotok, "report this comment to the administrator".
Előre köszönöm a segítségeteket a lap "tisztán tartásában" ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
trikepilot Site Admin

Csatlakozott: 2005.12.28. Szerda 12:57 Hozzászólások: 400 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 7:42 am Hozzászólás témája: SPAM és kéretlen reklámok |
|
|
A kéretlen reklámok a fórumhoz tartozó "USER GALLERY" képtárat is elérték.
Egy időre a képekhez fűzhető hozzászólások tele lettek minden féle blőd reklámokkal, hogy az a .....
Ezeket mostanra kitörölgettem, és zároltam a nyílt hozzászólás lehetőségét, vagyis kizárólag a fórumon regisztrált tagok tudnak mostantól megjegyzéseket írni a képekhez! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban. You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
Trikepilot
|