Egyedi keresés

Tartalomjegyzék www.trikepilot.net
Amit már mindíg is tudni akartál a motoros sárkányrepülésről, csak nem merted megkérdezni ...

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

SPAM és kéretlen reklámok

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Képtár szolgáltatás / User Picture Gallery
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
trikepilot
Site Admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 20, 2007 8:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A minap valahogyan mégis bekerült egy reklámszöveg az egyik kép megjegyzés rovatába, még nem tudom, hogyan. ?ár kitöröltem.
Kérek mindenkit, hogy ha ilyet tapasztal, jelentse nekem, hogy minél előbb törölhessem!

Ennek a legegyszerűbb módja, ha a megjegyzés melletti kis szövegbuborékra kattinitotok, "report this comment to the administrator".

Előre köszönöm a segítségeteket a lap "tisztán tartásában" !
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
trikepilot
Site Admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 7:42 am    Hozzászólás témája: SPAM és kéretlen reklámok Hozzászólás az előzmény idézésével

A kéretlen reklámok a fórumhoz tartozó "USER GALLERY" képtárat is elérték.

Egy időre a képekhez fűzhető hozzászólások tele lettek minden féle blőd reklámokkal, hogy az a .....

Ezeket mostanra kitörölgettem, és zároltam a nyílt hozzászólás lehetőségét, vagyis kizárólag a fórumon regisztrált tagok tudnak mostantól megjegyzéseket írni a képekhez!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Képtár szolgáltatás / User Picture Gallery Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Trikepilot